fredag, september 05, 2008

DN Bostad på hembesök!

Nu ligger den uppe på nätet, artikeln om mig i DN Bostad. Läs den här!
Och ni andra som snarare kommer hit på grund av artikeln:
Varmt välkomna att titta runt här inne på bloggen!
Till höger finns en spalt med tidigare inlägg, och längre ned till höger arkiveras äldre material. Det finns även små "etiketter" längst ned i varje inlägg. Om man klickar på ett sådant får man upp alla blogginlägg inom ett visst ämne. Vill man tillbaka till förstasidan klickar man bara på "smoothear" längst upp på sidan.
Foto: DN/Tomas Ohlsson

Etiketter: , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Ami said...

Hej Hanna!
Tack för intressant artikel i DN som gjorde att jag hittat din blogg. Själv lite "ljudpolis" och stör mig på borrande grannar, gräsklippare, lövblåsare, fläktar som susar....bor mitt i Göteborg. Det behövs designers som tar sig an ljudmiljön, hoppas Du får många uppdrag!
Tips ang din keramikspringbrunn; Täta med silikon, underifrån -om det är ett hål. Klangen kommer väl tyvärr förändras men Du slipper vatten på bordet.
Vänliga hälsningar

söndag, 14 september, 2008  
Anonymous Hanna said...

Hej Ami och tack för din kommentar och för tipset!

Tyvärr var keramikspringbrunnen inte min egen. Jag hade den hemma på prov inför ett eventuellt köp. Det blev lite av moment 22 - jag kunde inte testa att täta den innan jag ägde den - och jag kunde inte köpa den innan jag visste att det gick att fixa. Det verkade finnas massor av osynliga sprickor lite överallt, därför blev det tyvärr inget köp... Jättesynd, för visst var den fin!

söndag, 14 september, 2008  
Anonymous Sigrid said...

Hej Hanna, vad roligt och vilken fin artikel i DN! :)
Följer din blogg sporadiskt och det är alltid intressant/inspirerande läsning!

Jag hör nog av mig nästa gång jag är i Stockholm

tisdag, 23 september, 2008  
Anonymous Hanna said...

Ja gör det, Sigrid!

Tack - och detsamma får man väl säga, jag följer dig i medierna...

:)

Det skulle vara så himla trevligt och kul att ses över en lunch/fika tycker jag. Hör av dig när du planerar en resa till huvudstaden!

Lycka till!
/Hanna

tisdag, 23 september, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home