söndag, december 09, 2007

Öronfägnad på bloggen Matälskaren!

Min ljudfråga om matljud tidigare i veckan har ännu resulterat i... låt mig kalla det... ett begränsat antal svar (ni fattar vinken va...?). Därför lade jag in en krok inne på bloggen Matälskaren på Taffel.se i förrgår.

Eftersom jag inte hittade någon epostadress var jag tvungen att göra en fuling och lägga en kommentar om min ljudfråga under ett annat inlägg - ursäkta för det, Matälskaren. Taffliga metoder eller inte - plötsligt rasslade det till och det kom både några kommentarer på min fråga inne på Matälskaren, några kommentarer här på min egen blogg och några mejl...

...och inte nog med det!

Idag när jag gick in på Matälskaren för att kolla så att jag inte missar några kommentarer om ljud till tio-i-topp-listan om matljud som jag lovat sammanställa - så hittar jag inlägget Öronfägnad högst upp på bloggen Matälskaren. Roligt att min fråga om matljud väckte nyfikenhet!

Inspirationen till frågan om matljud kommer från Lennart Magnusson, som medverkade i en artikel om bland annat matljud i DN för ett tag sedan.

Glöm nu inte bort att lyssna på både råvaror, själva tillredningen och/eller det du tuggar och sväljer. Etcetera. När du känner dig redo - rösta på länken längst upp, eller eposta på hanna@prage.se

Etiketter: , , , ,