onsdag, januari 30, 2008

Låna köksverktyg från Roswi

Jag har just hört av Roswi, efter mitt besök på Formex 2008 på Älvsjömässan, 17 - 20 januari.

I Roswi:s monter hittade jag flera bra produkter med uppenbara fördelaktiga ljudegenskaper. Jag diskuterade detta med en av personerna i montern, vi talade om just köksverktyg, restaurangkök och ljud. I enlighet med mina tidigare erfarenheter fanns ingen produkt som marknadsfördes med hänvisning till sina fördelaktiga ljudegenskaper. Ändå hittade jag glädjande nog några helt uppenbara sådana, som jag nu ser fram emot att få låna!

Etiketter: , , , ,

1 Comments:

Anonymous lisa said...

Åh, kan du inte skriva ett litet gästblogsinlägg om något sånt (när du publicerat resultaten på annat håll eller vad du ska göra).

Vore superkul att ha en sådan med bilder hos oss!

Vi kan gengälda med fler efterlysningar på vad du kan tänkas vilja ha.

lördag, 09 februari, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home