måndag, januari 14, 2008

Nämen titta... vad jag skulle behöva!

Ryckte för tio minuter sedan ut min kassa webbkamera i rena ilskan. Surfade sedan ut för att leta efter en bättre version, med framför allt bättre ljud. Skulle en ljudbloggare ha en webbkamera där ljudet inte ens fungerar? Nä, det går ju inte, det fattar ju vem som helst. Men samtidigt - den här bloggen drar inte in några pengar. Inte ännu i alla fall.

Döm om min stora förvåning när jag, för två minuter sedan, hittade denna tävling:

Tävling: Vilken bloggare ska få en schysst webbkamera?

Den bloggare som får flest röster (av andra än sig själv förstås) vinner alltså den testade webbkameran, som bloggaren råkade få dubbel upplaga av. Ni förstår hur ni kan hjälpa mig va?
Nähä, OK... :-)
Klicka på länken ovan och lägg där in en kommentar om vilken bloggare du tycker borde vinna webbkameran.

Etiketter: , ,