fredag, november 30, 2007

Läs om mig i Fly Nordics ombordsmagasin

Flygbolaget Fly Nordic har ett ombordsmagasin som heter Clear Skies. I det senaste numret går det att läsa om mig i en liten artikel som heter "Design som hörs", på sidan 9.

Roligt, tycker jag!

Etiketter: ,

4 Comments:

Blogger Birgitta said...

Vad roligt, Hanna! Stolskrap är också ett av mina värsta ljud. Jag tycker det är så hänsynslöst på något sätt att inte lyfta stolen. Kunde man göra den ljudlös, så behövde ingen någonsin mer bry sig.

Kul också att du kom med på bygga-bo. Hoppas att du på något sätt kan argumentera mot det faktum att man får bygglov för fläktar på innergårdar. De stör så ofantligt mycket, tycker jag.

//Birgitta

lördag, 01 december, 2007  
Blogger Hanna Prage said...

:-)

Ja, det här med att störa och att störas... De ljud man alstrar själv störs man ju i regel inte lika mycket av som de ljud som andra skapar.

Störande grannar är ofta grannar som har roligt (på ena eller andra sättet) men när det är man själv som roar sig klagar man istället över gnälliga/oförstående grannar.

Man klagar över andras högljudda mobiltelefonsamtal trots att man själv talar i mobilen flera gånger per dag i offentliga miljöer. Vi är ena riktiga kålsupare, många av oss!

:-)

Så självklart måste man få bort källan till sådana ljud, snarare än att förvänta sig en förändring i folks beteende!

Man har alltid olika krav - och olika grad av överseende - beroende på vilka behov man har själv från en situation till en annan.

Hälsningar,
Hanna

söndag, 02 december, 2007  
Blogger Birgitta said...

Du har helt rätt och det är därför jag tycker det är så bra att du håller på med det här. Glöm nu bara inte gårdsfläktarna på bygga-bo.
//Birgitta

söndag, 02 december, 2007  
Blogger Hanna Prage said...

Uppskrivet i kalendern nu!
Men skicka gärna mer info privat om vad det är för fläktar, vet inte riktigt vad det är för något, typ ventilation? Då kommer jag kunna argumentera bättre emot dem!
:-)

Min mejladress är:
hanna@prage.se

/Hanna

söndag, 02 december, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home