tisdag, maj 05, 2009

På kurs mot... vaddå?

Imorgon (tittar på klockan, korrigerar raskt till "Senare i dag") blir jag student om allt går sig väl. Inom ett ljudområde. På distans. Vi får väl se hur det går, men jag har klickat iväg ett oroligt mejl nu i alla fall. Att jag är antagen råder det inga tivivel om. Men med tanke på att kursstarten formellt inföll idag (klockan igen - ok då, "igår") och det fortfarande kvarstår vissa oklarheter är frågorna många:

När börjar jag?
Hur ser kursplanen ut?
Hur går distansstudierna till?
Har info-utskicket till mig kommit bort?
Är kursen inställd?

Ja, ni ser själva att det saknas en del ganska väsentlig information. Jag berättar mer om kursen när (om?) det visar sig att allt är i sin ordning.

Etiketter: , , ,

2 Comments:

Blogger joakimtroeng.se said...

Det vore mycket intressant att få reda på vad det är för kurs!

onsdag, 06 maj, 2009  
Blogger Hanna Prage said...

Det är en 7,5-poängskurs på distans mot Örebro Universitet som heter "Hörselvetenskap A - Akustik och ljudmiljö". Mer hinner jag inte när jag dessutom jobbar om dagarna...

:-)

/Hanna

tisdag, 19 maj, 2009  

Skicka en kommentar

<< Home