torsdag, september 25, 2008

Mute:on hemma hos mig

Här ser man lite bättre än i DN hur jag har fäst tyget Angel (Ulrika Mårtensson för Svenssons Markspelle) i taket. Tyget är helt löst, förutom fastspikat i en av "takskenorna". En dag vill jag kunna tvätta tyget utan att förstöra någonting. Dessutom tillåter konstruktionen att man kan justera som man vill, eller leka med varifrån tyget bildar en avskärmning. Inget jag kommer att experimentera med i det här rummet. Jag tycker dock att upphängningen är enkel, praktisk, billig och snygg.
Här är tyget Wild, på väggen över soffan (också Ulrika Mårtensson för Svenssons Markspelle). Det fantastiska med detta tyget är att man själv kan rynka det nästan precis som man vill. Man kan täcka olikformade "sfärer" eller spänna det runt vadd eller en träskiva. Helt i tiden nu när många privatpersoner vill kunna "efterdesigna" efter eget huvud. Jag kommer att göra om den här till någonting med mindre kvadratisk karaktär, för en annan vägg här hemma. Det ska bli kul!
Foton: Rikard Westman

Etiketter: , ,

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej, jag vill gärna använda mute:on hemma också men var hittar jag det att köpa? Har letat på nätet men antingen är jag dålig på det eller så saknas info. Tack på förhand.

Ljudfobi

lördag, 27 september, 2008  
Anonymous Hanna said...

Hej!

Det är lite krångligt att få tag på som privatperson. Mejla mig privat så ska jag se om det går att ordna så att du kan köpa det via mig.

Mejla mig privat på:
hanna@prage.se

Vänliga hälsningar,
Hanna

lördag, 27 september, 2008  

Skicka en kommentar

<< Home