fredag, april 13, 2007

AMMOT

Igår var jag på AMMOTs årsmöte, en trevlig tillställning! Det var roligt att höra vad de sysslar med. Efter mötet bjöds det på en festlig buffé och livemusik. Det var intressant att träffa lite nya människor med ordentlig inblick i ljudområdet.

Arbetsmaterialet för "HULLER OM BULLER" delades också ut: en musik-CD, en bok och en lärarhandledning - julafton för mig som verkligen letat efter det materialet. Det ska bli kul att se vad yngsta sonens förskola tycker om materialet när jag överlämnar det till dem! Det går f.ö. att beställa via AMMOT för 280 kr per set.

Huller om buller-projektet omfattar också en ljudföreställning: "Huller om buller med Tone och Poff". Den riktar sig mot barn i åldrarna 3-5 år och går att boka: 2500 kronor för en föreställning på 35 minuter (max 40 barn). Det enda kravet är det finns en samlingslokal för barn, och en fri spelyta på 3 x 3 meter. Läs mer om bokning på AMMOTs webbplats.

(AMMOT står för Artister och Musiker mot Tinnitus. Deras arbete berör naturligtvis även oss som inte har några konstaterade eller upplevda problem med hörselsinnet.)

Etiketter: