tisdag, juli 17, 2007

1-årsjubileum!

Under värmlandsvistelsen inföll ETTÅRSJUBILÉET för bloggen!
Jag hade tänkt fira det med en stor jordgubbstårta, men det kanske blir av senare. (Just nu fyller det stundande bröllopet på Sicilien den mesta tiden och tankeverksamheten.)
Jag hade ambitionen att uppdatera bloggen även på resande fot, men med en seeeeg internetuppkoppling ute i skogen och en allmän semesterkänsla i kroppen var det svårt att finna motivation att avskärma mig från mina nära och kära.
Det årliga midsommarfirandet i Värmland hade på det stora hela ungefär samma ingredienser som alla mina tidigare midsomrar. Men eftersom min älskade farfar gick bort i höstas var saknaden efter honom stor under midsommarveckan, men glädjen desto större över att farmor (och alla andra) mår bra.

Etiketter: