måndag, oktober 29, 2007

I London!

Visst kan tunnelbanan i Stockholm gnissla då och då - och visst, sitter man längst bak i en av SL:s bussar så blir man halvt hörselskadad varje gång bakdörren öppnas och stängs.

Men Londons tunnelbana är ändå strået vassare, skramlande och slamrande och gnissande utifrån nästlar sig in i vagnarna utan några som helst problem. Jag har inte rest mycket med tunnelbana i London, men vissa sträckor harvarit rätt påfrestande. Men en kul grej var en affisch i tunnelbanan som uppmanade till att sänka ljudet på i-pod:en för att skydda sin hörsel. Lägger in bild snart.

2 Comments:

Anonymous Helena said...

Londons tunnelbana...jaa
I somras var jag med familj i London. Vi hade bokat ett -vad vi trodde supermysig- hotell i närheten av Camden market och vi såg fram emot att "göra " London och bo på hotell. Det är sånt som barnfamiljer inte gör så ofta. Men till vår stora besvikelse blev vi hänvisade ner i källaren då vi bokat in på hotellet.
Jag trodde inte mina öron då portien sa: Your room is downstairs..
Och där nere i källaren kunde vi ändast se och höra folks fötter som sprang förbi på trottoaren utanför.
Vi sov inte många minuter i taget på natten då alla tunnelbanans spår gick under våra huvudkuddar och det lät som om tågen passerade genom rummet!
Spännande! Vi orkade inte se mycket av Londons sevärdheter på dagarna och tyckte alla att det var skönt att sätta sig i hyrbilen och fara norrut mot lake districts härliga natur. // Helena

torsdag, 01 november, 2007  
Blogger Hanna Prage said...

Vilken mardröm!!

Vi hade turen att bo hemma hos vänner i olika lugna "familjevänliga" områden, så jag slapp tunnelbanans ljud när jag själv inte åkte tunnelbana.

Tack Helena för tipset om The Lake District!

/Hanna

tisdag, 06 november, 2007  

Skicka en kommentar

<< Home